Sposób przygotowania

Śledzie starannie sprawić, wypatroszyć umyć pod bierzącą wodą, skropić sokiem z cytryny, posolić i pozostawić na 10mnut.
Przed podaniem obtaczać w mące jaju i bułce smażyc na mocno rozgrzanym tluszczy z obu stron na rumiano (ok 15minut)

podawac z ziemniakami i surówkami

Komentarze

  • 8
    original
    Opublikowano

    plocia

    dziś piątek więc wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    też to lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Też tak robię. Pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Rybka to jednak ryba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !