Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak po katalońsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szpinak liście 30 dag
oliwa 3 łyżki
rodzynki 2 łyżki
czosnek 1 ząbek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak po katalońsku

Czosnej drobno siekamy. Podsmażamy na patelni wraz z
rodzynkami i posiekanymi orzeszkami. Dodajemy umyty i
osączony szpinak. Przykrywamy i dusimy ażliście zmiękkną.
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 02.10.2013 20:48
Też go robię.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak