Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Pomidory naciąć z wierzchu na krzyż, zalać wrzątkiem. Po kilku sekundach można zacząć obierać je ze skórki.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    gdy pomidorów w tunelu pełno można robić bez problemu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    z takimi zapasami żadna zima nie straszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    taki słoiczek powinien stać w każdym domu w zimie
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Bardzo przydatny przepis.
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo smakowite
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Robię podobnie pomidory od ponad 20 lat :) Nie dodaję pieprzu, ale to rzecz gustu ;) Zazwyczaj więcej cukru i mniej soli, ale efekt zimą jest bardzo zadowalający :) Mało pracy, a zimą ile radości :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !