Sposób przygotowania

Czekoladę roztopić w kąpieli wodnej. Śmietanę ubić, dodać do niej Śnieżkę i śmietanfix, wymieszać. Dodać czekoladę, wymieszać dokładnie. Spód bezowy przełożyć do tortownicy. Do masy śmietanowo-czekoladowej wsypać wiórki, wymieszać i przelać na spód bezowy. Wyrównać górę. Schładzać w lodówce kilka godzin.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    rozpływa się w ustach
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    A u Ciebie kolejny pyszny deser :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mari

    wygląda baaaardzo apetycznie!
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Poproszę kawałek. Albo lepiej od razu dwa.
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Super ciacho :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    chętnie bym zjadł!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !