Sposób przygotowania

Skrzydełka umyć, oczyścić i podzielić na 3 części. Doprawić solą, pieprzem, ziołami i czerwoną papryką w proszku i wysmarować miodem. włożyć do naczynia żarodoporbego wsypać suszoną żurawinę i piec w 180 stopniach ok 40 minut.
Po tym czasie wlać 30% śmietanę i podpiec jeszcze 5 minut.
Podawać z ryżem

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Drób na słodko smakuje rewelacyjnie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo lubię miodową osłonkę na kurczaku ;)
  • 4
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    na pewno spróbuję !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    tomosatomos

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniammm;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !