Sposób przygotowania

Te zapiekanki to świetny pomysł na posiłek, jeśli mamy mało czasu a mamy ochotę zjeść coś smacznego na ciepło. Moi domownicy niezmiennie je uwielbiają, choć są niby takie banalne.

Przekrajamy bułki na pół, smarujemy masłem. układamy na każdą połówkę po plasterku wędliny, plasterku cebuli i plasterku sera. Zapiekamy aż do zrumienienia się sera.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    dobry pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    prościutkie i pyszniutkie zarazem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    szybkie i proste, super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    z mortadela nie jadlem, zawsze jakas szynka czy cos, ale czemu nie... i tak na pewno dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    przejs

    Wiesz, wiadomo, że mortadela mortadeli nierówna... Ale z taką \"lepszą\" mortadelą naprawdę super smakuje.Ja nawet wolę niż z szynką :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    Zgadzam się, ja lubie kotlety z mortadeli wiec sadze ze taka zapiekanka takze jest pyszna:) szynka znowu oklepana hehe chociaz niektorzy nawet nie chca jej jesc i sa anty nastawieni. Pozdrawiam!!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    w sensie mortadeli;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !