Sposób przygotowania

Do garnka z woda dajemy kosć wędzoną .Dodajemy 2 ząbki czosnku i fasolę .Ja użyłam świeżej nie suszonej . Suszoną trzeba wcześniej namoczyć prze noc. Gotujemy ok 30 min . dodajemy przyprawę uniwersalną .Ziemniaki kroimy w kostkę ,marchewkę ścieramy na tarce duże oczka .dodajemy do zupy .Gotujemy jeszcze ok 30 min . Kiełbasę kroimy w plasterki i smażymy ją na maśle .dodajemy do zupy wraz z masłem pozostałym od smażenia .Majeranek rozcieramy w ręce i dodajemy do zupy .Gotujemy jeszcze z 5 min.

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Dodajemy natke pietruszki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pychota
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajnie ta kielbaska wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ogi18

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !