Sposób przygotowania

Majonez łączymy z śmietaną doprawiamy pieprzem białym. Cebule kroimy w piórka solimy i ugniatamy ręką żeby zmiękła odstawiamy na 5 min .Potem dodajemy ją do majonezu z śmietaną .Korniszona i patisony kroimy drobno dodajemy do sosu . Jajko gotujemy -siekamy drobno łączymy z sosem .wszystko chłodzimy w lodówce .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Podajemy zimne
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Dodajemy posiekany szczypiorek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    ekstra;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !