Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Łososia myjemy i przekrajamy na pół- mamy dwie porcje. Każdą doprawiamy solą ziołową, posypujemy pieprzem cytrynowym i obficie suszoną natką pietruszki. Na każdej porcji kładziemy pół łyżki masła


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smakowity
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    i nie trzeba soli jak dla mnie ... samo zdrowie..
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam łososia:-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Uwielbiam łososia:-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Zdrowo i przepysznie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !