Sposób przygotowania

Mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia i cukrem waniliowym. Margarynę rozpuszczamy i odstawiamy do przestudzenia.
Żółtka jaj oddzielany od białek. Żółtka ucieramy z cukrem na puszystą masę. Białka ubijamy ze szczyptą soli. Do żółtek dodajemy sypkie składniki i miksujemy, następnie dodajemy margarynę i mleko. Na koniec dodajemy po łyżce piany z białek delikatnie mieszając. Ciasto przekładamy do papilotek, układamy na nim owoce. Pieczemy przez około 20- 25 minut w piekarniku nagrzanym do 160 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musza byc smaczne
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Oj.... Ja poproszę choć jedną:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyglądają bajecznie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne i sliczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Niebo w gębie! mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    wyglądają przepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    prezentacja na szóstkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    na pewno są smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wyglądają i smakuję rewelacyjnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !