Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzyby pasteryzowane

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby leśne 1 kg
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: grzyby pasteryzowane

Grzyby przebrać , oczyścić i umyć, osączyć , pokroić w paski , zalać małą ilością wody. Przyprawić do smaku i dusić do miękkości. Przełożyć do słoików i pasteryzować 1 godz. Następnego dnia również pasteryzować 1 godz. Tak pasteryzowane grzyby można przyrządzać jak świeże:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rutynka 02.02.2012 13:55
dobre
krystyna24 02.10.2011 18:26
pyszne
krystyna24 02.10.2011 18:26
pyszne
magical66 14.09.2011 21:36
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak