Sposób przygotowania

Pomidory i cebulę kroimy w plastry. W oddzielnych pojemnikach lekko solimy pomidory i cebulę i zostawiamy na około 2 godz ,a potem odcedzamy. Marchew kroimy w cienkie talarki i dusimy na oleju, potem dodajemy pomidory , cebulę i gotujemy na małym ogniu, mieszając , aż warzywa będą miękkie. Na końcu dodajemy ocet i zagotowujemy , nakładamy do słoików i pasteryzujemy 15-20 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajna sałatka na zimę
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczna sałatka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    warte spróbowania
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    kiedyś próbowałam i są godne polecenia.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !