Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapki z indykiem i miodem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

chleb 12 kromek
sok z cytryny 1 łyżka
majonez 2 łyżki
miód 1 łyżka
rodzynki 5 dag
polędwica 15 z indyka

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapki z indykiem i miodem

Polędwicę pokroić na cienkie plastry. Jabłko zetrzeć na tarce o małych oczkach, skropić sokiem z cytryny, wymieszać z miodem i posiekanymi rodzynkami. Przygotować kanapki: pomiędzy dwie kromki chleba cienko posmarowane majonezem włożyć plaster polędwicy i warstwę masy jabłkowej,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 01.09.2011 09:49
prawie tradycyjnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak