Sposób przygotowania

Z wszystkich składników zagniatamy ciasto- część mieszczącą się w otwartej dłoni odkładamy na bok, a większością wyklejamy formę na ciasto.
Przekrojone na połówki śliwki bez pestek układamy na cieście, a na wierzch kładziemy malutkie pokruszone kawałki ciasta które zostawiliśmy.
Pieczemy około 50 minut w temperaturze 160 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    ale apetyczne!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ślicznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ślicznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubię ciasta lubię śliwki,pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ale kusisz:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    znakomite ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo lubi? takie ciasta, s? proste do zrobienia a takie pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !