Sposób przygotowania

Mięso pokroić w paski, obsypać przyprawami, curry posypać tak by było
go sporo, polać octem balsamicznym. Odstawić na około pół godzinki by
mięso przeszło mieszanką przypraw.
Cebulę pokroić w piórka, paprykę w paski, pieczarki w cienkie plasterki,
wszystko obsmażyć na dwóch łyżkach masła do odparowania wody.
Mięso obsmażyć na oleju, gdy już będzie dobre dorzucić do niego
podsmażone warzywa, razem poddusić jeszcze ok. 5-6 minut, przyprawić solą i
pieprzem - jedzenie gotowe.
Podawać z ryżem, pieczonymi ziemniakami lub frytkami.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Maryś1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    fajnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !