Sposób przygotowania

Cebulkę pokroić na mniejsze kawałki i zeszklić na odrobinie margaryny. Pokroić mięso, dodać do cebuli. Dusić do miękkości pod przykryciem. W między czasie umyć i obrać pieczarki. Pokroić je na kawałki i usmażyć na patelni. Gdy mięso będzie miękkie podlać go wodą, dodać usmażone pieczarki, chwilę pogotować, następnie wziąć niecałą szklankę zimnej wody, dodać 2 łyżki mąki, roztrzepać i zalać gulasz a następnie przyprawić przyprawami. Gotować jeszcze przez chwilę.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubie taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    mięso plus pieczarki: zawsze i w każdej ilości :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    owocówka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    czuję,że to cos dla mnie;d
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !