Sposób przygotowania

Jajka i cukier zetrzeć mikserem aż powstanie puszysta masa. Wymieszać ze sobą obie mąki i dodać do nich proszek do pieczenia. Wymieszać z masą. Margarynę roztopić. Odstawić do ostygnięcia. Wlać do ciasta. Wymieszać. Wylać na brytfannę wysmarowaną masłem. Piec 45 minut w 180 st. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne szybkie ciasto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    super szybkie i smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    plocia

    Ale bym zjadła :) normalnie mi ochoty narobiłaś

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !