Sposób przygotowania

Pomidorom naciąć skórkę na ćwiartki, zalać wrzątkiem, po 6 minutach
zdjąć skórkę i pokroić.
Kapustę białą poszatkować, włożyć do garnka, dołożyć kapustę
kiszoną, pokrojone pomidory. Zalać 12 szklankami wody.
Cebulę pokroić w piórka i podsmażyć na oleju.
Dodać cebulę do zupy. Całość gotować ok. 1h.
Zupę doprawiamy według uznania.
Zupy nie wolno solić - sól zatrzymuje wodę w organizmie co spowalnia
chudnięcie.
Jedząc trzy razy dziennie zupę po ok. 300ml można schudnąć 3-5 kg
tygodniowo.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kotlet

    o ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !