Sposób przygotowania

Mięso opłukać, delikatnie rozbić na dwa płaty. Paprykę pokroić, wyjąć gniazda nasienne i posiekać. Płaty mięsa oprószyć z obu stron solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny. Na środku położyć pokrojoną paprykę, Obsmażyć na rozgrzanym oleju, ułożyć na blasze, skropić gorącą wodą. Piec ok. 30 minut w temp. 180 stopni C, od razu podawać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm... chyba wypróbuję... wygląda smakowicie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    efektowne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !