Sposób przygotowania

Rozpuścić dwie czerwone galaretki i żelatynę w 2 szklankach wody.
Wystudzić. Do zimnych galaretek dodawać mus jabłkowy (taki mus jak na
szarlotkę)dobrze wymieszać. Na dnie blaszki(blaszka wymiary ok. 25x35cm) ułożyć
okrągłe biszkopty. Na biszkopty wylać mus, poczekać aż stężeje i zalać
na wierzchu galaretką najlepiej zieloną dla kontrastu. Nie miałam zielonej
więc widać czerwoną. Posypać wierzch wiórkami kokosowymi. Smacznego

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    smacznie i bez pieczenia
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ja dodaję do musu jabłkowego cukier,więc byłoby za słodkie.Ale taki ze świeżych jabłuszek pewnie wyśmienity.
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !