Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka lekko rozbić, natrzeć papryką chili- nie dużą ilością i innymi przyprawami wg uznania np ziołami prowansalskimi, kolendrą, kminkiem, pieprzem zielonym . Paprykę pokroić w słupki, z zielonych winogron zdjąć skórkę. Na maśle obsmażyć piersi- uważając aby masło się nie przypaliło- można do dodać trochę oliwy. wrzucić paprykę poddusić. Na koniec wrzucić jeszcze winogrona i dalej podduszać. Podawać np z rozetkami z ziemniaków itp.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    lubię takie połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super polaczenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !