Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielona surówka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska
seler naciowy 3 łodygi
ogórki małosolne 3
papryka zielona
por
bazylia świeża

Przepis i sposób przygotowania na: Zielona surówka

Warzywa umyć. Kapustę poszatkować, selera obrać z włókien, pokroić w talarki, ogórki wzdłuż na ćwiartki, potem z plasterki. Z papryki usunąć gniazdo nasienne, pokroić w kostkę. Por pokroić w talarki. Bazylię posiekać. Warzywa wymieszać, polać sosem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak