Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karaski w papilotach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

koper włoski 3 łyżki
cebule 3
oliwa 3 łyżki
starta gałka muszkatołowa
sól
pieprz
karaś kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Karaski w papilotach

Karasie sprawić i opłukać. Cebulę po obraniu drobno posiekać, zalać oliwą i dodać wszystkie przyprawy. Wysmarować mieszaniną ryby, zawinąć je w folię aluminiową, wstawić na kwadrans do piekarnika.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak