Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka z selera

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

duży seler 1 szt
orzechy włoskie 5 szt
sól, cukier, sok z cytryny - -
majonez - -
jałko 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: surowka z selera

Seler wyszorować, obrać i zetrzeć na grubej jarzynowej tarce. Obrane jabłko pokroić w cieniutkie paski i wymieszac z selerem i połową posiekanych orzechow. Doprawić do smaku odrobiną soli, cukru i soku z cytryny. W salaterce polać majonezem i posypać pozostałymi orzechami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 03.11.2013 10:59
zdrowa i smaczna
wolochski 23.06.2011 12:05
super
SmakolykiJoanny 06.02.2011 08:26
s z marynowanego selera jest dobra sama kiedyś robiłam
Dorota71 21.09.2010 09:12
zdrowa
plocia 02.07.2010 23:09
jadłam, polecam
pauluna
pauluna 30.06.2010 15:42
taka najlepsza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak