Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

budyniowy marmurek

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

budyń waniliowy 1 opakowanie
mleko do smaku
Czekolada tabliczka 9 kostek

Przepis i sposób przygotowania na: budyniowy marmurek

Kroki postępowania

1
Czekoladę zetrzeć nożem. Budyń zagotować z mleku.
Krok 1 - budyniowy marmurek foto
2
Do naczynia nałożyć pierwszą warstwę budyniu potem startej czekolady i tak na przemian.
Krok 2 - budyniowy marmurek foto
3
Całość udekorować czekoladą
Krok 3 - budyniowy marmurek foto
4
Podawać najlepiej na ciepło.
Krok 4 - budyniowy marmurek foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SmacznaPyza 04.12.2012 14:21
budyń nakładamy do naczynek gorący? a mleko chyba nie do smaku?
Renia1 03.01.2012 11:48
fajne i proste! taka budyniowa straciatella
Rybciia 02.01.2012 17:06
fajny :-)
jeta72 17.12.2011 19:56
pychotka!!!
Magdalena1110 22.11.2011 19:07
smaczne
Teresa19 06.09.2011 16:16
fajny
aleksa123 06.09.2011 10:36
fajnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak