Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rydze po hulucsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rydze 1 kg
masło 15 dag
natka pietruszki
sól
pieprz
orzechy laskowe 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Rydze po hulucsku

Grzyby oczyścić, umyć, usunąć trzonki. Kapelusze podsmażyć na maśle, ułożyć na tackach z folii aluminiowej. Pokryć grzyby masą przygotowaną z roztrzepanych żółtek, orzechów i posiekanej natki pietruszki. Przyprawić, zapiec na grillu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak