Sposób przygotowania

Oczyszczamy pory nacinamy je trochę i umieszczamy je pod bieżącą wodą a potem kroimy w cienkie plasterki , szczypiorek poszatkować , ziemniaki w plasterki. Cukinię i czosnek umieszczamy w rondelku jeszcze dorzucić pory i dusić na małym ogniu, potem dodajemy ziemniaki , wlewamy bulion i doprawiamy solą i pieprzem , dusimy przez 30 minut . Po ty czasie powinna wyjść papka , którą musimy przetrzeć przez sito.Następnie dodajemy śmietankę i odstawić a my w tym czasie grzyby pokroimy w plasterki i podsmażymy na masełku. I dodajemy do reszty , która się chłodziła . Wymieszać wstawić ponownie na aż i dodać zieleninę , nie gotować .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super przepis, z grzybami jeszcze nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !