Sposób przygotowania

Do miski wbić jajka, wsypać cukier, ubić. Następnie wlać olej, dodać przesianą mąkę wymieszaną z sodą i kakao, przyprawę do pierników, cukier waniliowy, wymieszać mikserem. W następnej kolejności dodać startą na tarce o dużych oczkach, odsączoną na sicie dynię i delikatnie wymieszać. Ciasto wyłożyć do przygotowanej formy, wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec w temp 180 stopni około 45 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    zapewne pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !