Sposób przygotowania

Pory starannie umyć zdejmując wierzchnie. Naciąć wzdłuż i odchylając liście umyć pod bierzącą wodą. Pokroić w cieniutkie krążki i lekko skropić sokiem z cytryny. Pomarańczę umyć sparzyć obrać dokładnie usuwając biała skórkę i następnie pokroić w kostkę. Przyrządzić sos śmietanowy wymieszać z surówką po czym ułożyć ją na umytych liściach sałaty.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne pewnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    raczej dość ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !