Sposób przygotowania

Pomidory kroimy w kostkę. Dodajemy drobno pokrojoną papryczkę chili, posiekane liście bazylii oraz również drobno posiekane 2,5 ząbka czosnku. Solimy do smaku i mieszamy. Odstawiamy do lodówki. Bagietkę kroimy w kromki. Smarujemy oliwą i grillujemy z dwóch stron. Następnie ciepłą kromkę nacieramy połówką ząbka czosnku i nakładamy masę pomidorową. Możemy jeszcze przyprawić chili dla zwiększenia pikanterii. Wszystko trzeba robić szybko aby kromki podczas jedzenia było ciepłe.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    pyszna
  • 7
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pomidory mogłabym jeść kilogramami... A Twoja propozycja jest dla mnie idealna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczniutka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pieknie się prezentuje ta bruschetta.
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    smakowicie :) uwielbiam pikantne dania :)
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    U Ciebie jak zwykle smacznie
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie lubię szczyptę pikanterii

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !