Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marchew po hiszpańsku.

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchew 70 dag
cebula 2 sztuki
boczek 10 dag
natka pietruszki
tymianek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Marchew po hiszpańsku.

Boczek pokroić w kostkę i stopić, włożyć pokrojoną w kostkę marchew i cebulę, podsmażyć nie rumieniąc, skropić wodą i dusić do miękkości. Pod koniec duszenia przyprawić solą, tymiankiem i posypać natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 19.12.2011 16:32
rewelka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak