Sposób przygotowania

Do miski wbić jajko, wsypać cukry, zmiksować. Następnie dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, kefir i dokładnie wymieszać. Odłożyć na pół godziny. Nektarynki umyć, pokroić na 1 cm plastry, zanurzać w cieście i smażyć z obu stron na rozgrzanym tłuszczu. Podawać posypane cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    pychotka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne,apetyczne !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pychotka muszę wypróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny deserek:)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Mniamki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają cudownie, aż chce się zjeść.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chyba się skuszę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    bardzo pysznie wyglądają,coś na deser dla moich dzieci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !