Sposób przygotowania

ogórki umyć i układać w umytych słojach do każdego słoja włożyć kilka ząbków czosnku 3-4szt.i kilka gałązek kopru następnie wlać wodę surową i wsypać sól dokładnie wymieszać i zalewać ogórki tak aby były całe zalane zalewą i zakręcać słoje zostawić na kilka dni w cieplejszym pomieszczeniu potem wynieść.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    domowe najlepsze:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    uwielbiam takie ogóreczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    taki domowe są najlepsze!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    super zapasy za zimę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !