Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować.Odcedzić. Przecisnąć przez praskę .Zagnieść z mąką , żółtkami oraz przyprawami na ciasto.
Ciasto podzielić na 4 prostokąty o grubości około pół centymetra. Na połowie każdego położyć po plasterki szynki i sera.Przykryć drugą połową i zlepić brzegi. Obtoczyć w tartej bułce. Smażyć na oleju po 4 minuty z każdej strony. Podawać z sosem pomidorowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smacznosc
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy przepis
  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    ciekawe a przy tym bardzo ładnie się prezentują

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !