Sposób przygotowania

Dorsza kroimy na kawałki.
Na rozgrzaną oliwę wrzucamy posiekany czosnek- podsmażamy- dodajemy zioła i przyprawy- dusimy około 10 min.
Po tym czasie wkładamy kawałki dorsza, zalewamy winem i posypujemy pokrojonymi oliwkami- gotujemy kolejne 1o minut delikatnie mieszając.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    chętnie spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    w takiej wersji nie próbowałam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ja też nie próbowałam ale chyba warto...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !