Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KIWECZ

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa 0,7 kg
ziemniaki 8 szt
cebula 4 szt
marchewka ugotowana 1 szt
koncentrat pomidorowy 1 puszka
olej do smażenia
natka pietruszki
sól do smaku
groszek konserwowy 1 puszka
Papryka ostra mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: KIWECZ

Zeszklić cebulę, dodać do niej pokrojoną w kostkę i podsmażoną wcześniej kiełbasę.Oddzielnie podsmażyć ziemniaczki pokrojone w kostkę. Do patelni z kiełbasą dodać ziemniaczki, groszek, marchewkę, fasolkę i wymieszać. Chwilę poddusić. Dodać do tego koncentrat, natkę pietruszki . Przyprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fictor123 22.06.2012 10:26
musze sprobowac
Rafał10 18.06.2012 20:37
baaardzo smaczne! uwielbiam takie miksy :)
czeresnie 01.12.2011 11:48
jeszcze nigdy nie jadłam Kiweczu, musi byc pyszny!
IKrakowianka 26.09.2011 15:01
fajny przepis
GGABI 18.09.2011 21:17
ciekawy
Ania67 17.09.2011 17:30
zapowiada sie bardzo smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak