Sposób przygotowania

Zeszklić cebulę, dodać do niej pokrojoną w kostkę i podsmażoną wcześniej kiełbasę.Oddzielnie podsmażyć ziemniaczki pokrojone w kostkę. Do patelni z kiełbasą dodać ziemniaczki, groszek, marchewkę, fasolkę i wymieszać. Chwilę poddusić. Dodać do tego koncentrat, natkę pietruszki . Przyprawić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    zapowiada sie bardzo smacznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    ciekawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    czeresnie

    jeszcze nigdy nie jadłam Kiweczu, musi byc pyszny!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    baaardzo smaczne! uwielbiam takie miksy :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    musze sprobowac

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !