Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić, obrać , pokroić na plasterki.Dodać posiekaną cebulę, zalać 1/4 szklanki wody.Dusić około 15 minut, po czym dodać jeszcze 3/4 szklanki wody wymieszanej z mąką. Dodać pieprz. Dusić jeszcze około 5 minut na małym ogniu. Zdjąć, dodać śmietanę, wymieszać. Na koniec dodajemy sól do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    na pewno jest pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    przepysznyyy
  • 1
    original
    Opublikowano

    malinyWkuchni

    Mmm pieczarkowy, pycha! I do wielu dań pasuje, a proste i aromatyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !