Sposób przygotowania

Kawałki łososia posypać solą , pieprzem , przyprawą do ryb oraz koperkiem i odstawić , cebule posiekać czosnek również . Pomidory pokroić w plasterki. Na patelni zmiękczamy czosnek z cebulą potem dodajemy pomidory i dusimy kilka minut na średnim ogniu, gdy odparuje wlewamy wino po paru minutach dodajemy ryby i dusimy z każdej strony po 10 minut , na koniec przed podaniem posypać jeszcze suszonym koperkiem .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    szkoda że nie ma zdjęcia bo przepis zapowiada się całkiem apetycznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !