Sposób przygotowania

Mąkę mieszamy z drożdżami ,cukrem i odrobina soli oraz z jakami i mlekiem. Przykrywamy czysta ściereczką i odstawiamy w ciepłe miejsce do podwojenia swej objętości.
Pomidory odsączamy na durszlaku od zalewy i kroimy .
Do wyrośnięte ciasta dodajemy właśnie pokrojone pomidory i posiekana drobno natkę pietruszki. Mieszamy.
Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pewnie dobre były
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mnie też się taki pomysł podoba.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny ,pyszny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszny pomysł! Mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pysznie się prezentują
  • 0
    original
    Opublikowano

    Elżbieta15

    połączenie smaku dzieciństwa ze współczesnością :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Jeszcze takich nie jadłam, ale jestem pewna, że by mi baaardzo smakowały !
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    Do piwka mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takich nie jadłam
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne, mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pychota taka kolacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo podoba mi się ten pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !