Sposób przygotowania

Suche składniki wymieszać z sobą( mąkę przesiać). Jajka, cukier, masło i banany utrzeć razem.Dodać olejek waniliowy. Do masy dodać mąkę z resztą dodatków suchych. Na koniec wrzucić suszone żurawiny. Piecyk rozgrzać. Foremki napełnić masą do 3/4 objętości. Wstawić do piekarnika. Piec ok 30 min w 150 stopniach. Złote muffinki przyozdobić można migdałami i startą czekoladą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    SMACZNE
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !