Sposób przygotowania

Ogórki obieramy przecinamy na pół .wyciągamy pestki . Kaszę gotujemy -studzimy . Pierś z kurczaka kroimy bardzo drobno dodajemy oliwę i wyciśnięty czosnek ,Smażymy na patelni .Gdy mięsko jest upieczone dodajemy je do kaszy , mieszamy .Dodajemy posiekana natkę pietruszki i szczypiorek .wszystko razem mieszamy .Nadzienie wkąłdamy go ogórka .Ozdabiamy plasterkami rzodkiewki

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy kokardką z szczypiorku
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    suuuuper
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    nieźle
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !