Sposób przygotowania

W garnku zastawiamy udko ,dodajemy ziele angielskie ,lisć laurowy i kilka kulek pieprzu .solimy gotujemy ok 15 min . Ziemniaki kroimy w kostkę ,marchew pietruszkę obieramy ścieramy na tarce. Kalafior tniemy na różyczki. kapustę szatkujemy . dodajemy obraną fasolkę szparagową .Wykorzystałam także garść fasolki perłowej nie suszonej ,obrałam strączki -fasolka jest miękka nie wymaga długiego gotowania .wszystkie warzywa gotujemy do miękkości .Dodajemy przyprawę uniwersalną do smaku . Zaciągamy śmietaną 12 procentową .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    dodajemy natke pietruszki
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !