Sposób przygotowania

Kalarepę oraz jabłko obrać i zetrzeć na tarce na oczkach do warzyw.
Winogrono umyć, obrać ze skórek, przepołowić i pozbyć się pestek.
Dodać majonez oraz jogurt grecki.
Wymieszać.
Taką sałatkę można spożywać samodzielnie jak również jako dodatek do różnych dań.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Smaczna i zdrowa surówka.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie jadłem takiej sałatki jeszcze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    też takiej nie robiłam, a kalarepkę lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawe nietypowa sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !