Sposób przygotowania

Mięso i wędlinę przepuszczamy przez maszynkę razem z cebulą i namoczoną wcześniej w mleku i odciśniętą bułką.
Przyprawiamy- dodajemy jajko- dobrze mieszamy- formujemy klopsy- panierujemy w bułce tartej i smażymy z obu stron na złoty kolor.
Do takich karminadli możemy zużyć wszelkiego rodzaju resztki mięs i wędlin- czyli jednym słowem wyczyścić lodówkę.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    nazwa trochę obca:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.fajny i przydatny przepis !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglądają super;}
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajny pomysł i na pewno są smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    superrrr
  • 4
    original
    Opublikowano

    Monika79

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchenka

    wow, fajne danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    to musi być pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !