Sposób przygotowania

Buraki gotujemy, ścieramy na tarce i mieszamy z posiekaną drobno cebulą i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
Wodę z resztą składników zagotowujemy- zalewamy buraczki- przekładamy do słoiczków- szczelnie zakręcamy i pasteryzujemy 10- 15 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uielbam buraczki,pycha !
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    swietne;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    są pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyyyycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    właśnie szukałam dobrego przepisu na buraczki,na działce wyrosły pięknie ,czas coś z nimi zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Świetne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    m1monika

    jakie fajne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !