Sposób przygotowania

Ugotowane jajka obieramy ze skorupek i kroimy na kawałki.
Serek topiony tniemy w plastry, paprykę w paski.
Do dwóch jednakowej wielkości foremek (tu po lodach 900ml) wkładamy jajka, kukurydze , plastry papryki, a na wierzch plastry serka.
Żelatynę moczymy w niewielkiej ilości wody, dodajemy do bulionu i gotujemy.
Studzimy i zalewamy warzywa.
Odstawiamy do stężenia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna galaretka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszna! Mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    wow ..ale pomysł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciekawy pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    fajne polaczenie
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo interesujące, z serkiem nie próbowałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    już dawno nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajny pomysł z tym serkiem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszna drobiowa galareta i przyznam, że pierwszy raz spotykam się z dodatkiem serka topionego - świetny pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo apetycznie wygląda taka galareta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !