Sposób przygotowania

Białka ubić z cukrem i cukrem waniliowym połączyć z 6 żółtkami. Dodać mąkę i delikatnie wymieszać. Następnie piec ok. 15 minut. galaretki rozpuścić w 2 szklankach gorącej wody. Ostudzić. Do tężejącej galaretki dodać wydrylowane wiśnie. Do wyłożonej biszkoptem formy wyłożyć zastygającą galaretkę. Przed podaniem ciasto udekorować kremówką ubitą z cukrem waniliowym

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo apetycznie wygląda to Twoje ciasto, muszę wypróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ciekawy przepis i ładne foto :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekwy przepis, śliczne ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo smakowicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Myszek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    słodko i z nutką kwaśnego smaku, pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !