Sposób przygotowania

Bakłażana i cukinię umyć, osuszyć i pokroić na plasterki. skropić oliwą i piec na blaszce 15 minut. Ostudzić. Pomidory pokroić na ósemki, paprykę drobno, sałatę porwać na kawałki. Włożyć wszystko razem do miski, skropić octem balsamicznym i gotowe.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    uwielbiam takie sałatki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    koniecznie muszę wypróbować:)
  • 7
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Nigdy nie robiłam sałatki z grillowanych warzyw. Jakoś nie mam do niej przekonania, ale Twoja wygląda bardzo smacznie... I chyba się skuszę:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam12

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Takie sałatki mają specyficzny smak,są inne od zwykłych.
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    pięknie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetna sałatka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !