Sposób przygotowania

Jabłka umyć. Pokroić na cieniutkie plasterki. Wyłożyć na czystą ściereczkę. Wysuszyć nad piecem lub na słońcu. Gdy będą gotowe, przesypać po szczelnego pojemnika i posypać cynamonem. Zamknąć i wstrząsnąć aby cynamon dobrze przywarł do jabłek.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ja suszę w suszarce takiej elektrycznej do warzyw i grzybów
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Uwielbiam takie zdrowe chipsy z jabłek! Mniam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !