Składniki:
ciasto francuskie | 1 op. |
kurki | 25 dag |
boczek wędzony | 5 plastry |
cebula | 1 szt |
olej | 2 łyżki |
jajko | 3 szt. |
kwaśna śmietana | 150 ml |
śmietana 30% | 50 ml |
chili | szczypta |
gałka muszkatałowa | 1/2 łyżeczki |
sól | do smaku |
ciasto francuskie | 1 op. |
kurki | 25 dag |
boczek wędzony | 5 plastry |
cebula | 1 szt |
olej | 2 łyżki |
jajko | 3 szt. |
kwaśna śmietana | 150 ml |
śmietana 30% | 50 ml |
chili | szczypta |
gałka muszkatałowa | 1/2 łyżeczki |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: